Menu

Foundation - 12 rietjes

Foundation 12 rietjes foundation-2-rietjes

Foundation - 12 rietjes

Completed Auction

Bids: 0
Closing Price: €650.00
Winner: None
Start Time: 20 May 2019 10:00:00
Close Time: 27 May 2019 15:00:00

Afstamming Foundation is een zoon van de Lichte Tour hengst United. Moeder Wiana werd met hoge cijfers opgenomen in het stamboek en voert de predikaten ster en preferent. Deze dochter van Jazz komt uit Liane, een ster preferente prestatiemerrie van Ferro. Liane is ook de moeder van de KWPN-hengst Redford (v. Krack C). en bracht verder Z- dressuurpaarden van Mooiman, Krack C, Obelisk en Jazz. De moederlijn vervolgt met de ster preferente merrie Fabiola, een dochter van Lector uit keur preferente merrie Wanda, een dochter van de Engels volbloed Lucky Boy XX en Olene, een dochter van de Marco-Polo zoon Miro x Albatros.

Onderzoeksrapport Foundation is een eerlijke en betrouwbare hengst met een ruim voldoende tot goede instelling. De hengst heeft een ruim voldoende bereidheid tot werken en laat zich ruim voldoende tot goed bewerken. De stap is zuiver, zeer goed van ruimte met veel lichaamsgebruik. De draf is ruim voldoende van ruimte, kracht en gedragenheid. De galop heeft veel kracht en zeer veel ruimte en gedragenheid. Foundation beweegt met ruim voldoende souplesse. In beweging heeft de hengst ruim voldoende tot veel houding en balans. Als dressuurpaard heeft Foundation ruim voldoende tot veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel.

Dit betreft een veilingitem van 12 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • COLOUR: Chestnut
  • STUDBOOK KWPN.
United Krack C Flemmingh
Gicara II
Nessica TCN Partout
Jessica
Wiana Jazz Cocktail
Charmante
Liane Ferro
Fabiola

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Name Foundation - 12 rietjes
Stallion keeper OnlineHengstenboer
Chilled or frozen Frozen
Studbook KWPN
Colour Chestnut
Breeding type Dressage
Year of birth 2010
Height 1.69
Living or deceased Living