Menu

OO Seven - 3 rietjes

OO Seven 3 rietjes hengst-oo-seven-9-rietjes

OO Seven - 3 rietjes

Completed Auction

Bids: 2
Closing Price: €230.00
Winner: DES BAISSES
Start Time: 20 May 2019 10:00:00
Close Time: 27 May 2019 15:00:00

Verrichtingsrapportage KWPN Exterieur OO Seven is een ruim voldoende ontwikkelde hengst, die voldoende in het rechthoeksmodel staat en over veel uitstraling beschikt. De hals is goed van lengte, maar komt iets diep uit de borst. De nek is goed van vorm. Het middenstuk is iets gezonken. De croupe is lang en goed bespierd; de broekspier zou iets langer moeten doorlopen. Het fundament straalt veel kwaliteit uit. OO Seven is eerlijk en betrouwbaar. Hij heeft veel bereidheid om te werken en laat zich goed bewerken.

Afstamming Unieke bloedcombinatie dankzij eersteklas verervers als Rubinstein I en Doruto,"s werelds beste producent van dressuurtoppers. Moeder Gelbria bracht 6 nakomelingen (4 hv en 2 mv) waaronder het Z-dressuurpaard Kadans (v May Sherif). Ilbria bracht het internationale Grand Prix-dressuurpaard Olympic Barbria (v Doruto). Ilbria is grootmoeder van het internationale Grand Prix-dressuurpaard Celiton (v Zafrikaner vb KWPN).

Dit betreft een veilingitem van 3 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • COLOUR: Black bay
  • STUDBOOK KWPN.
Rubinstein I Rosenkavalar Romadour II
Diva
Antine Angelo XX
Dodona
Gelbria Doruto Komet
Blitzlicht II
Ilbria Amor
Wobria

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg met de aanbieder. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de verkoper zodat u contact met de verkoper kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Name OO Seven - 3 rietjes
Stallion keeper OnlineHengstenboer
Chilled or frozen Frozen
Studbook KWPN
Colour Black bay
Breeding type Dressage
Year of birth 1996
Height 1.69
Predicates Keur
Living or deceased Living