Menu

Krack C - 16 rietjes

Krack C 16 rietjes krack-c-rietjes

Krack C - 16 rietjes

Completed Auction

Bids: 10
Closing Price: €775.00
Winner: Marcel
Start Time: 20 May 2019 10:00:00
Close Time: 27 May 2019 15:00:00

Krack C is een zoon van Flemmingh uit een moeder van Beaujolais. Krack C liep zelf op Grand Prix niveau. Met Anky van Grunsven won deze bewegingskunstenaar ondermeer Grand Prix’s in Wiesbaden, Moskou, Norten Hardenberg, Aken, Mechelen en Den Bosch. Krack C heeft niet alleen zelf extreem veel beweging, maar geeft dit ook door aan zijn nakomelingen. In 2001 en in 2003 leverde Krack C de algemeen kampioenes van de driejarige rijpaarden, in 2002 tekende hij voor het vaderschap van de reservekampioene. In 2005 werd onze hengst Vivaldi 3e in de Kampioenskeuring van de H.K. te ’s-Hertogenbosch en in 2007 werd de hengst Zhivago Reservekampioen op de Hengstenkeuring.

Krack C heeft zijn stempel gezet op de Nederlandse fokkerij met al 8 KWPN goedgekeurde zonen. Daarnaast werd de hengst Kaizer Franz in Oldenburg goedgekeurd. Zowel bij de VSN-Trofee als bij de Pavo Cup wedstrijden komen veel Krack C -nakomelingen geweldig goed naar voren. In 2003 werd de fantastische merrie Terlia niet alleen kampioene tijdens de NMK in Ermelo, maar ook VSN-kampioene. Een jaar later bracht ze het tot beste merrie in de finale van de PAVO Cup en eindigde ze op een derde plaats net achter Krack C’s zoon Tuchinski.

Als zesjarigen behoorden de Krack C-zonen Trento B en Tolando tot de PAVO Cup finalisten. In de dressuursport doen de nakomelingen van Krack C meer en meer van zich spreken, o.a. Paso Doble, Spargo, Pedro, Passion, Rhylaine, Twister RVL, Reflex, Rosco, Salerno en Ucola.

Dit betreft een veilingitem van 16 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • COLOUR: Bay
  • STUDBOOK BAVAR, KWPN, Rheinland, Selle Français, SWB.
Flemmingh Lacapo Landgraf I
Larsa
Texas Carneval
Ledusa
Gicara II Beaujolais Lucky Boy xx
Venice
Baccara Ulrich
Lady Cara

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Name Krack C - 16 rietjes
Stallion keeper OnlineHengstenboer
Chilled or frozen Frozen
Studbook BAVAR, KWPN, Rheinland, Selle Français, SWB
Colour Bay
Breeding type Dressage
Year of birth 1992
Height 1.69