Menu

Michelangelo -18 rietjes

Michelangelo-18 rietjes michelangelo-8-rietjes

Michelangelo -18 rietjes

Completed Auction

Bids: 1
Closing Price: €475.00
Winner: DES BAISSES
Start Time: 20 May 2019 10:00:00
Close Time: 27 May 2019 15:00:00

De hengst Michelangelo is een Elite Trakhener zoon van de volbloed Pasteur uit een moeder van Matador. Michelangelo is een nakomeling van de legendarische hengst Pasteur XX. Van moederskant stamde hij af van de bekende staats-, verband- en elitemerrie Miami, die als vader Matador heeft en daarmee nauw verwant is aan beroemde paarden als Marco Polo en Morgenglanz. De hengst was als tweede geeindigd in het verrichtingsonderzoek van het KWPN en bewoog spectaculair. Daarna stond hij een tijd lang in Nederland ter dekking.

Uit zijn eerste dekjaar stamt de Trakehner-kampioenshengst Kennedy. Verder verwekte Michelangelo onder meer de Deense grandprix-elitehengst Michellino en was hij vader van vele Grand Prix-dressuurpaarden, waaronder Just Mickey van Tinne Vilhelmson. Michelangelo's zoon Helderlin is een driesterreneventer voor Italie en zijn zoon Summertime is een van de meest populaire trakehnerhengsten van het moment, zijn zoon Songline werd in 2006 kampioen. Michelangelo heeft wereldwijd 13 goedgekeurde zonen. Hij stond vooral bekend als leverancier van goede merries, zo komt de in Nederland goedgekeurde hengst UB40 uit een merrie van Michelangelo.

In 1990 werd Michelangelo na de 3-Weekse test in Ermelo bestempeld als Vriendelijk, Eerlijk, Attent, Aanhankelijk, Gehoorzaam en goed Geheumeurd. Hij laat zich plezierig rijden en beschikt over een vlugge voorbeentechniek. Michelangelo eindigde in de Hengstencompetitie als 3e, later heeft hij gepresteerd op Lichte Tour Niveau.

Dit betreft een veilingitem van 18 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • COLOUR: Bay
  • STUDBOOK Hannover, Westfalen.
Pasteur xx Buergermeister xx Herold xx
Bramouse xx
Praline xx Ticino xx
Pusta xx
Miami Matador Donauwind
Maritza
Mirabel III Kosmos
Miramar

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Name Michelangelo -18 rietjes
Stallion keeper OnlineHengstenboer
Chilled or frozen Frozen
Studbook Hannover, Westfalen
Colour Bay
Breeding type Jumping
Year of birth 1985
Height 1.67