Menu

El Capone - 3 rietjes

El Capone 3 rietjes rietjes-el-capone

El Capone - 3 rietjes

Completed Auction

Bids: 3
Closing Price: €330.00
Winner: SL
Start Time: 20 May 2019 10:00:00
Close Time: 27 May 2019 15:00:00

De hengst El Capone is een ruim voldoende ontwikkelde hengst die ruim voldoende in het dressuurpaardenmodel is gebouwd. De hengst El Capone is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst El Capone beweegt met een goede beentechniek, is lichtvoetig en heeft veel souplesse. Als dressuurpaard heeft hengst El Capone veel aanleg. De hengst El Capone kan met name de bewegingstechniek in de draf en galop verbeteren. De hengst El Capone heeft een collectie veulens laten zien die voldoende tot ruim voldoende ontwikkeld zijn. De stap is goed van ruimte met een goed lichaamsgebruik. In draf wordt het achterbeen actief onder gebracht, de galop heeft ruim voldoende afdruk en souplesse. De hengst El Capone heeft ook vele mooie prestaties geleverd zoals; Winnaar ISAH KNHS/KWPN hengstencompetitie klasse M in Ermelo, Roosendaal en Den Bosch. Beuningen 1e klasse ZZ-licht in nov.2015 70% en in dec. 2015 75%. Westervoort Kampioen Regio Gelderland Klasse ZZ-Licht, winnaar van de dagprijs Z/ZZ-licht Den Bosch en Nationaal Indoor Kampioen ZZ-licht in Ermelo.

Dit betreft een veilingitem van 3 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • COLOUR: Black
  • STUDBOOK KWPN.
UB40 Olivi keur Jazz pref
Halla Utopia Elite, pref, sport
Kilucienne keur, pref, prest Michelangelo
Tiluciene keur, pref, prest
Vamora elite OO Seven keur Rubinstein I
Gelbria ster, prest
Camora keur, pref Saluut Tamora
keur, pref, prest

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Name El Capone - 3 rietjes
Stallion keeper OnlineHengstenboer
Chilled or frozen Frozen, straw
Studbook KWPN
Colour Black
Breeding type Dressage
Year of birth 2009
Height 1.70
Living or deceased Living