Menu

Salieri - 2 rietjes

Salieri 2 rietjes salieri-diepvries-veiling

Salieri - 2 rietjes

Completed Auction

Bids: 0
Closing Price: €200.00
Winner: None
Start Time: 20 May 2019 10:00:00
Close Time: 27 May 2019 15:00:00

Salieri is een zoon van Salvano uit een moeder van Servus. Salieri sprong op het hoogste niveau. Zijn bekendste nakomeling is het bekende Grand prix dressuurpaard Salinero (foto) van Anky van Grunsven..

Dit betreft een veilingitem van 2 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • STUDBOOK Hannover.
Salvano Salem Saloniki
Emsdrossel
Dina Dynamo
Elfi
Samtbeere Servus Sesam I
Dombucht
Weissbeere Wrede
Portal

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Name Salieri - 2 rietjes
Stallion keeper OnlineHengstenboer
Chilled or frozen Frozen
Studbook Hannover
Year of birth 1989