Menu

Zurich - 4 rietjes

Zurich 4 rietjes hengst-zurich

Zurich - 4 rietjes

Completed Auction

Bids: 2
Closing Price: €170.00
Winner: None
Start Time: 20 May 2019 10:00:00
Close Time: 27 May 2019 15:00:00

Eurocommerce Berlin, de geweldige schimmelhengst, die onder Gerco Schröder een o zo wezenlijke bijdrage leverde aan de Nederlandse gouden teammedaille op de Wereldkampioenschappen in Aken, levert in zijn eerste jaargang meteen een hengst met bijzonder kwaliteit, n.l. Zürich (Berlin x Concorde) van fokker fam. A. Florijn te Geesteren.

Eurocommerce Zürich, kampioen van de springhengsten tijdens de KWPN Hengstenkeuring in ’s Hertogenbosch, is er één met de X-factor. De jury van de Hengstenkeuring gaf hem het volgende commentaar: ‘Zürich galoppeert fantastisch in balans en springt met een oogstrelende techniek: voorbeeldig met de schoft omhoog en hij maakt de sprong achter zeer goed af. De kampioen toont zeer veel vermogen en de vanzelfsprekendheid en het overzicht waarmee hij springt maakt hem voor ons het meest complete springpaard van deze jaargang en daarmee de overtuigende kampioen’.

De moeder van Zürich, Tsarina is niemand minder dan een volle zus van de KWPN hengst Larino waarmee Peter Geerink furore maakte in de internationale springsport. Beide stammen af van springpaardenleverancier Concorde en de prestatiemerrie Erina (Armstrong), een volle zus van het internationale springpaard Romulus van Peter Geerink. Overgrootmoeder Warina stamt af van Ridder en de sportmerrie Rosalinda (Le Mexico) waarmee Janny Horsey succesvol presteerde in de springsport. Warina bracht in combinatie met Naturel ook de KWPN hengst Couperus die zelf presteerde in de nationale springsport. Dat hengsten uit deze stam de waardevolle genen van hun familie doorgeven, blijkt wel uit de nafok van Couperus en Larino. De beroemde sport- en fokhengst Mr. Blue is een product uit de enige jaargang van Couperus in Nederland. Het succesvolle internationale springpaard Redefin van Ian Millar is een product van Larino.

Dit betreft een veilingitem van 4 rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • COLOUR: Grey
  • STUDBOOK BWP, Oldenburger.
Berlin Cassini I Capitol I
Wisma
Estia Caretino
Vardana
Tsarina Concorde Voltaire
Flyer
Erina Armstrong
Warina

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Name Zurich - 4 rietjes
Stallion keeper OnlineHengstenboer
Studbook BWP, Oldenburger
Colour Grey
Breeding type Jumping
Year of birth 2004
Height 1.65
Living or deceased Living