Menu

Untouchable - 5 rietjes

Untouchable 5 rietjes hengst-untouchable

Untouchable - 5 rietjes

Completed Auction

Bids: 6
Closing Price: €1,550.00
Winner: None
Start Time: 20 May 2019 10:00:00
Close Time: 27 May 2019 15:00:00

Untouchable is een zoon van Hors La Loi II uit een moeder van de Preferente Heartbreaker. Untouchable is een Bwp Elite hengst die zelf op het hoogste niveau sprong.

Dit betreft een veilingitem van rietjes, incl. een jaar lang gratis opslag.

  • STUDBOOK BWP, DWB, Holstein, KWPN, OS, Selle Français.
Hors La Loi ll Papillon Rouge Jalisco B
Verboise
Ariane du Plessis II Joyau D'or A
Bourree
Promesse Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Chablis Carthago
Cerrie

Beschrijving:
In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan hier. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar. Je kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0614189915.

Toelichting:
Indien in de laatste vijf minuten voor het sluiten van een kavel nog een bod wordt uitgebracht dan wordt de openingstijd met 5 minuten verlengd. 

Retourneren?
Koper kan een Koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van een kavel via een online veiling (Internetkoop) gedurende een periode tot 14 dagen zonder opgave van redenen op basis van het wettelijk herroepingsrecht van artikel 6:230o e.v. Burgerlijk Wetboek ontbinden. Omdat het hier gaat om ingevroren en bederfelijke goederen heeft de consument in dit geval geen recht op het herroepingsrecht en kan de koop na verzending niet ontbonden worden. Dit omdat de kwaliteit na verzending niet meer gewaarborgd kan worden. De kavels zijn hygiënisch en bevroren verpakt. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Kosten:
De veilingkosten voor deze veiling bedragen 10%, er dient direct na gunning betaald te worden via IDEAL. De rietjes kunnen afgehaald worden of indien gewenst opgestuurd worden. (verzendkosten zijn voor rekening van de koper)  Bekijk de algemene voorwaarden geldende voor deze veiling hier.

Afhalen:
Het kavel kan afgehaald worden in overleg. Nadat u de veiling gewonnen heeft voorzien wij u van verdere informatie over de bijgeleverde opslag zodat u contact kan opnemen voor verdere afhandeling. Deze online veiling wordt u aangeboden door: OnlineHengstenboer - DDL Challenge VOF. OnlineHengstenboer is niet de verkoper van dit kavel. Wij veilen en factureren dit kavel als bemiddelaar in opdracht van de verkoper.

Name Untouchable - 5 rietjes
Stallion keeper OnlineHengstenboer
Chilled or frozen Frozen
Studbook BWP, DWB, Holstein, KWPN, OS, Selle Français
Year of birth 2001
Height 1.66